Smaken av biodynamisk gulrot

Gårdsbesøk for ALLE nysgjerrige på jord og mat!

Du har kanskje hørt om biodynamisk vin? Eller Demetergodkjente gulrøtter? Eller heller latt deg forvirre av ord som økologisk, kortreist og biologisk-dynamisk?

Hva betyr det egentlig? Hvem er bøndene som driver biodynamisk, hvorfor driver de på denne måten og hvorfor er det så viktig?

På samlinga «Smaken av biodynamisk gulrot -gårdsbesøk for alle nysgjerrige på jord og mat» inviteres du til å lære mer om dette. Du vil få innblikk i det biodynamiske landbruk, og hva det gjør med smak og råvarekvaliteten, jordkvaliteten, det biologiske mangfoldet på gården og ikke minst hvordan det knytter produsent og forbruker sammen.»

Velkommen!

SGK_0891_Small-672x372-2Foto: Svein Gunnar Kjøde

Program

09.00 Avreise Oslo Bussterminal
10.15 Velkommen med kaffe&kake på Frilund Gård
10.30 Matproduksjon i bærekraftperspektiv, ved Emil Mohr, Debio
11.30 Gårdsvandring
12.00 Lunsj av råvarer fra gården
13.00 «Liv i jord og mat». Vi ser på jord og kompost, ved Kristian Ormset,VitalAnalyse
14.30 Tid til å handle i gårdbutikk/annet
15.00 Avreise

 

Deltakeravgift: 450,-(400,- for medlemmer og nye medlemmer i Biologisk-dynamisk Forening). Maks deltakere 30 stk

Kontaktperson: Kaarina Borud, tlf.975 64 746
Påmelding til kaarina.borud@biodynamisk.no innen 18. september

www.okouka.no
www.okouka.no/smaken-av-biodynamisk-gulrot-gardsbesok-for-alle-nysgjerrige-pa-jord-og-mat/#more-1720