Se lenke for pdf-fil: Demeter Standard Foredling-oppdatert 8.2.2022
Inneholder disse temaene:
7.1. Emballering, Versjon juni 2018 Revidert versjon oktober, 2021
7.2. Frukt og grønnsaker, Versjon juni 2018 Revisjonsdato: oktober, 2021
7.3. Brød, kaker og bakverk, Versjon juni 2018 Revisjonsdato: juni 2018
7.4. Korn, kornprodukter og pasta, Versjon juni 2018 Dato for revidert utgave: oktober 2021
7.5. Urter og krydder, Versjon juni 2018 Dato for revidert utgave: juni 2018
7.6. Kjøtt og kjøttprodukter, Versjon juni 2018 Dato for revidert utgave: juni 2018
7.7. Melk og meieriprodukter, Versjon juni 2018 Dato for revidert utgave: oktober 2021
7.8. Morsmelkerstatning, Versjon juni 2018 Dato for revidert utgave: juni 2019
7.9. Matoljer og fett, Versjon juni 2018 Dato for revidert utgave: juni 2018
7.10. Sukker, søtningsmidler, konfekt, iskrem og sjokolade, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: oktober 2021
7.11. Øl, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: juni 2018
7.12. Vin og musserende vin, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: oktober 2021
7.13. Sider, fruktviner og eddik, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: oktober 2018
7.14. Brennevin og alkohol for videre bearbeiding, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: oktober 2018
7.15. Kosmetikk og produkter for personlig pleie, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: oktober 2021
7.16. Tekstiler, Versjon juni 2018 dato for revidert utgave: oktober 2018
7.17.Kost-, helse- og farmasøytiske tilskudd, Versjon juni 2019 dato for revidert utgave: juni 2019
7.18.Soyaprodukter, korn- og nøttedrikker, Versjon oktober 2021 dato for revidert utgave: oktober 2021
7.19. Godkjenning av unntak – bearbeidelse og merking, Versjon juni 2020 dato for revidert utgave: oktober 2021