ØKOUKA 26.sept-2.okt!

14102217_1047699391992462_8623409397826557647_n

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag.

Vi trenger alle bonden, og bonden trenger den bevisste forbruker, kokk og kjøpmann.

I løpet av uka vil det arrangeres kurs og seminarer både av teoretisk og praktisk natur, gårdsmarkeder, smaksopplevelser i ulike former og mye mye mer. Alt dette er nå under planlegging i alle samarbeidsorganisasjonene.
ØKOUKA er et initiativ fra 13 aktører og organisasjoner som arbeider med økologisk og biodynamisk produksjon og forbruk, regionalt og nasjonalt, mot bønder, privatforbrukere og storhusholdninger. Vi vil ta hele byen i bruk og involvere flest mulige aktører. ØKOUKA arrangeres i samarbeid og det er det som gjør oss sterke og slagkraftige. Det gjør at vi kan oppnå vårt felles mål om å øke kunnskap og oppmerksomhet om sunn, ren og økologisk mat hos forbrukere, kokker og andre i storhusholdning eller dagligvaremarkedet.

Biologisk-dynamisk Forening er med på å arrangere Markedsdager på Youngstorget og «Kosmos, kuhorn og kokkers førstevalg -men  hva er egentlig biodynamisk jordbruk?» på Kulturhuset i Oslo.

Velkommen!

 

Bli med på ØKOUKA, sjekk det fint programmet for din by på www.okouka.no

 

Foto:Monica Lø
Foto:Monica Løvdahl