Nordisk biodynamisk Forum 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fullt hus på Fokhol Gård

Programmet for Nordisk biodynamisk Forum er nå klart, og vi gleder oss over at så mange mennesker har meldt seg på.
Fokhol Gård tilbyr både overnatting og matservering til alle gjestene som nå teller over 40 personer hver dag.

Dagene er fylt med spennende temaer som allianser for framtida, rekruttering og utdanning, eieformer og salg av biodynamiske og økologiske landbrukvarer. Vi arrangerer workshoper alle dager og i tillegg blir det markvandring på både Fokhol Gård og Alm Østre.

Fra Danmark kommer Københavns Fødevarefællesskab, et initiativ startet og drevet at forbrukere som vil ha økologiske og biodynamiske varer i København. De kjøper varer direkte fra bøndene og alle inntekter går uavkortet til bonden. Eventuelle overskudd brukes til prosjekter i lokalmiljøet. Les mer om fellesskapet her
I tillegg til Københavns Fødevarefællesskab kommer Cecilie Dawes fra Food Studio og forteller om deres måte å handle og presentere mat og drikke. Biologisk-dynamisk Forening har vært en nær samarbeidspartner fra starten, og mange norske biodynamiske bønder har levert varer til Food Studio. Les mer om Food Studio her.

I tillegg vil flere bønder fortelle om sine erfaringer innenfor temaene, og de nordiske biodynamiske foreningene presenterer sitt arbeid.

For fullstendig program, klikk her