Nettverksmøte for bønder og andre interesserte i Oslo/Akershus på Frilund den 24.mars

Tema: Jordfruktbarhet

  1. mars, kl.18-21

Frilund gård, Bjørkelangen

Oikos Oslo/Akershus fylkeslag inviterer bønder og andre interesserte i Oslo og Akershus til en sosial og faglig kveld på en av de eldste økologiske gårdene i Norge, Frilund gård, i Bjørkelangen!

 

Vibhoda Holten fra VitalAnalyse kommer for å snakke om temaet jordfruktbarhet, og bringer nyheter fra Tyskland og Danmark og muligheter for utvikling av nye teknikker også i Norge. Målet er å gjøre jorda levende med økt humusinnhold og forbedret jordstruktur, slik at planteveksten blir bedre og avlingene øker.

 

Fagdagen «fem trinn til fruktbar jord» har blitt holdt to ganger i Norge denne vinteren, og er et svært populært tema. Jordfruktbarhetskurset holdes denne sesongen og går mer detaljert til verks for hvordan en kan ta i bruk nye teknikker under norske forhold. Foredraget vil ta utgangspunkt i disse fagdagene og kurset, og gi noen smakebiter på hva dette dreier seg om.

 

Kvelden er en sosial arena der bønder og andre interesserte kan møtes, diskutere temaet og dele erfaringer og bli kjent med hverandre.

 

Program:

1800: Velkommen

1815-1915: Foredrag ved Vibhoda, «jordfruktbarhet»

1915-2100: Lett servering, praten fortsetter utover kvelden

 

Gi oss gjerne beskjed om du kommer så kan vi beregne mat. Ved spørsmål eller andre henvendelser, ta gjerne kontakt på oaf@oikos.no

Adresse: Burholveien 10, Bjørkelangen

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere og å høre mer om jordfruktbarhet!