Mat & Vinmessen 2013

 

4.juni ønsker Norske Vinklubbers Forbund (NVkF) i samarbeid med Slow Food Norge og Bondens marked deg velkommen til den årlige Mat- & Vinmessen i Gamle Logen. Messen er Norges største i sitt slag med over 50 utstillere innenfor mat og vin. Bondens Marked har vært med og funnet fram  det beste utvalget av økologisk mat og lokalmat.
I år er fokuset rettet mot økologi og økologiske produkter og majoriteten av  produktene på matsiden vil være økologiske. Flere av vinimportørene vil tilby både økologiske og biodynamiske viner. Som før vil det tilbys anerkjente kvalitetsprodukter som fortjener betegnelsen matkultur.

Biologisk-dynamisk Forening vil være til stede på messen sammen med Non Dos som importerer flere biodynamiske viner til Norge. Vi vil presentere de biodynamiske preparatene, selge biodynamiske frø og selvfølgelig blir det også vinsmaking. Kl17:00-17:40 vil daglig leder i Biologisk-dynamisk Forening lede debatten “Økologi eller økonomi – må vi velge?”.

På Mat & Vinmessen får du mulighet til å møte produsenter, importører og andre entusiaster, og samtidig oppleve kulinariske gleder gjennom et rikt utvalg av smaksprøver. Du vil kunne handle direkte fra produsenter, og det vil være mange gode messetilbud tilgjengelig.

For fullstendig program, klikk her

For påmelding, klikk her.

Velkommen!