Ledig stilling i urteverkstedet på Solborg Camphill

Solborg er et felleskap innenfor Camphill-bevegelsen. Målet til Solborg er å skape nye former for fellesskapsliv inspirert av antroposofien, sammen med mennesker med spesielle behov. Omtrent femti mennesker hører til Solborg fellesskapet.

På Solborg har vi blant annet biodynamisk gård og gartneri, skogsdrift, bakeri, urteverktsted og veveri.

Solborg søker  faste medarbeidere til urteverkstedet som ønsker å fordype seg i biodynamisk landbruk.

Oppgaven vil innebære både å være en bærende medarbeider i et husfelleskap og  arbeide i urteverkstedet.

 

Vi leter etter noen med disse egenskapene til stillingene: langsiktig perspektiv, strukturert og fleksibel, engasjert og relasjonsbyggende, god til å lytte og samtidig klar og tydelig, selvstendig med evnen til å arbeide i team.

Kjenner du deg igjen i dette kan Camphill Landsbystiftelse Solborg tilby spennende, varierte og givende oppgaver. Både par og enslige kan søke på stillingene.

Til forskjell fra de fleste andre virksomheter, velger vi å skille arbeid helt fra lønn. Som medarbeider i landsbyen får man dekket sine behov via naturalytelser som for eksempel kost, losji, transport og lommepenger. Man kan også be om å få dekket individuelle økonomiske behov.

Ytterligere informasjon om Landsbystiftelsen generelt og om Solborg spesielt, kan du finne på våre web sider; http://www.camphill.no/hjem/

 

Søknadsfrist: 15.03.2017 – Tiltredelse etter avtale.

Søknad med CV og vedlegg sendes per post eller e-post til:

Solborg Camphill, medarbeidermandatgruppen v/ Lise Anette Molberg Flaten

Solborgveien 21. 3520 Jevnaker. Norge.

Telefon: 32 13 24 80. E-post: solborg@camphill.no