Julegavetips!

Julen nærmer seg og stria sniker seg innpå. Skap en rolig juletid for deg og dine og kjøp gaver med mening fra Biologisk-dynamisk Forening. Vi har kampanjetilbud på boka Levende mangfold av biologen Berit Swensen til bare 200 kroner + porto ut året. Les også mer om andre bøker under – for mer kunnskap og ettertanke.

Bøker

Hva kan man gjøre for å endre på vilkårene for kyrne? En start kan være å lære seg mer om kua. Det kan man gjøre ved å lese “Känsla för kor” av Martin Ott.Pris: kr 300 + porto.

“Maten vi spiser skal ikke bare gjøre oss mette – den skal i tillegg understøtte vår helse og gi oss kraften vi trenger for å kunne virkeliggjøre våre mål. De kvalitetene som da må være tilstede i maten, må bokstavelig talt vokse inn i og gjennomtrenge den mens den står i jorda. Blant vinkjennere er det stor enighet om at ikke bare druesort, men også jordsmonn, lysforhold, nedbørsforhold og temperatur har stor betydning for sluttproduktets kvalitet. Det er på tide at en slik forståelse også skal omfatte gulrøtter, korn, kjøtt og potet.” Utdrag fra Levende mangfold av biologen Berit Swensen. Kampanjepris ut året 200 kroner + porto!

Se alle våre utgivelser her!

Herba og medlemsskap

Et medlemsskap i Biologisk-dynamisk Forening gir deg tidskriftet Herba tre ganger i året, og muliggjør foreningens arbeid med å fremme det biologisk-dynamiske landbruket. Melder du deg eller andre inn før jul får du to nummer av Herba tilsendt i posten – “Kokken og bonden” og “Frø” samt medlemsskap for hele 2015! Medlemskontingent er kroner 350/450,-

Meld deg inn her! Ønsker du å gi medlemsskap i julegave send oss en epost på biodynamisk@biodynamisk.no.