Heidi Bjerkan vant Matprisen 2017

Dyktige, ydmyke og visjonære Heidi Bjerkan som setter bonden først har imponert juryen i Matprisen. Ikke bare har hun etablert Credo, Jossa mat og drikke og Lilleby i Trondheim, men nå også Vippa i Oslo som på kort tid har vist seg å bli et spennende integreringstiltak via fantastiske måltider.

I juryens begrunnelse står det:

«Vinneren løfter vanligvis bonden frem snarere enn seg selv, og er en pioner både for sin egen region og resten av mat-Norge. Antallet prosjekter Bjerkan har på komfyren samtidig, uten et eneste kompromiss, tar pusten fra juryen. Hun har laget en hel familie ut av restauranten Credo, den mer rustikke Jossa, samt Fannremsgården og Skjølberg søndre, et felleskap og samhold som gjennomsyrer alt hun tar i. Om ikke det var nok, er hun initiativtaker, medeier og motor på Vippa i Oslo, i tillegg til at hun alltid stiller opp for både konkurrenter og kollegaer når det trengs et løft.»

GRATULERER HEIDI BJERKAN MED MATPRISEN 2017!

 

Her er alle prisvinnerne:

Les mer om alle vinnere og nominerte på matprisen.no

Foto: Joachim Sollerman