Bli med på vinsmaking av biodynamiske viner!

Biologisk-dynamisk Forening med venner inviterer til Vinsmaking av biodynamiske vin!

Biodynamiske vin tar verden med storm og flere og flere får øynene opp for disse vinene. Vinmonopolet klør seg i hodet når folk vil ha «Demeter-vin» og «biodynamisk dyrkede druer» og ikke lenger en «Bordeaux» eller «tysk Riesling». Forbrukerne har blitt bevisste og vil ha kvalitet, de er bevisste på miljø og de vil oppleve et større smaksbilde enn før. Hva er det med biodynamisk vinproduksjon? Hva smaker biodynamisk vin?

Daglig leder i Biologisk-dynamisk Forening, Dag Blakkisrud, vil ønske velkommen og gi en kort introduksjon om biodynamisk jordbruk og Demeter.

Denne kvelden får du smake på et utvalg av Demeter-sertifiserte viner. Vi er så heldige å få vinimportørene Non Dos Fanclub, Moestue Grape Selections AS og Vin John med oss denne kvelden som byr på mange spennende viner!

Det blir over 30 viner fra 20 forskjellige produsenter å velge mellom denne kvelden!
Det blir vinpakker som passer enhver gane, disse får du kjøpt på arrangementet og fra og med fredag 22.september i baren på Vippa når ØKOUKA starter. Bongene får du utdelt på arrangementet. 


Vinpakker med bonger:
Liten “smake på” – 4 smaker kr… 150,-
Medium “smake litt mer” – 8 smaker kr… 300,-
Stor “tørst!” – 12 smaker kr… 450,-

NB! Vær tidlig ute!

Velkommen på spennende vinsmaking på VippaOslo!

————————–————————–——————-
NON DOS
NON DOS ble etablert i 2006, og vi skiller oss fra andre norske vinimportører ved å ha en helt klar og tydelig filosofi bak produktene vi importerer. Står du med en vin fra NON DOS i hånden vet du nemlig allerede mye om produktet, selv om du aldri har sett det før.
Du kan være sikker på at vinen er laget på naturlig vis – uten bruk av snarveier og tilsetningsstoffer. Du vet også at vinen ikke har fatpreg, og den er gjerne økologisk eller biodynamisk sertifisert.
————
MOESTUE GRAPE SELECTION AS
Christopher Moestue etablerte i 1996 Moestue Grape Selections med formål om å importere vin av topp kvalitet og med en tydelig geografisk signatur fra klassiske europeiske vinland. Med Christopher ved roret og en stab av høyt kvalifiserte vinelskere drives selskapet i dag videre med den samme kompromissløse filosofien og entusiasmen som i den spede starten – bak sykkelstyret på landeveien i Burgund.
————
VINJOHN
Vin John AS er et vinfirma som arbeider med økologiske og biodynamiske viner, hovedsakelig fra Østerrike og Frankrike. Når du åpner en flaske vi har importert, vet du at den er laget av et familiedrevet landbruk. De jobber rent i vinmarken, og uten kamuflering i produksjonen – vi arbeider med gjæret druesaft.