Bergsmyrene gård skal bygge nytt veksthus – og du kan bidra!

BERGSMYRENE GÅRD FOR FREMTIDEN – Dette forteller Finn Dale Iversen og Evelyn Romer:

Et veksthus til! Bergsmyrene gård har nå kommet til et punkt hvor vi vil satse på å utvikle grønnsaksproduksjonen videre.

Vi har drømmer og ambisjoner! Gården skal utvikles videre og nå søker vi finansiering av et nytt veksthus.

Vil du hjelpe Bergsmyrene Gård så vi kan produsere enda flere smakfulle, friske og livskraftige grønnsaker?

I februar skal vi sette opp enda en tunnel, som vil gi oss en lengre vekstsesong. Det betyr at du vil ha muligheten tilå få ferske grønnsaker i en mye lenger periode hver sesong. Vi trenger din hjelp i denne prosessen!

Dere som blir med er hjertelig velkomne på gården, for å se hvordan vi jobber, lære mer om biodynamisk jordbruk, og senke skuldrene og puste ut! I tillegg får dere 30% rabatt på grønnsaker denne sesongen! Dere er også invitert til Sommerfesten – mer informasjon kommer om den så følg med!

 

Trykk HER og bidra med en sum!

 

Vi driver biodynamisk og med det sikrer vi at jorda behandles på en sunn og bærekraftig måte. Maten vi produserer nærer, metter og fryder både kropp og sinn.

En av grunnene for at vi har valg å drive biodynamisk er ideen om at gården er som en organisme der dyr, jord, planter og mennesker sammen skaper en helhet.

Bergsmyrene gård driftes av Evelyn Romer og Finn Dale Iversen. Med oss har vi et arbeidsteam, som er praktikanter/lærlinger og WWOOF’ere fra hele verden.

Bergsmyrene Gård har gjennom en årrekke produsert biodynamiske matvarer.

I 2016 fikk vi Matprisen i kategorien Bonden og kokken. Det er med stolthet vi inviterer dere til å være med videre på veien for å hedre denne prisen!

Les mer om prisen her: https://www.biodynamisk.no/uncategorized/vinnere-matprisen-2016/